Wokken
Fonduen


Prijzen.
Zie de voorpagina voor de actuele actie prijzen.
Zie voor de actuele (actie) prijzen de voorpagina.

Vipruimte: € 57,50 per persoon exclusief drankjes.
Bezoekersreactie 1
“Heb nu meerdere keren gegeten bij, wok de mallejan en kan dit aanraden wie van wokken enz enz houdt. kwaliteit van het eten is erg goed en vers!”
Bezoekersreactie 2
“Veel keus uit bijgerechten, zowel warm als koud. Sushi, salades, enz.”

Bron: www.dinnersite.nl

Copyright 2006© Wok de Mallejan restaurant. Made by Gyan Zondervan.Voor het wokken biedt Wok de Mallejan een uitgebreide keuze aan vele
soorten groenten, vlees en vis. U maakt zelf u keuze en onze koks maken het voor u klaar. Uit de originele Chinese keuken zijn er Dim Sum hapjes verkrijgbaar in stoommandjes bij het Dim Sum buffet.

Bij het wokken is tevens Teppanyaki inbegrepen. Voor Teppanyaki kan men kiezen uit bijvoorbeeld biefstuk, lam, en zalm.

De liefhebbers van de Japanse keuken kunnen ook hun hart ophalen bij het Sushibuffet. Tevens is er een koud en warm buffet. Soep en andere voorgerechten zijn inbegrepen.
Bij Wok de Mallejan is het mogelijk om te fonduen op de
authentieke Chinese wijze. Hierbij worden de hapjes klaargemaakt in heldere bouillon. Er wordt voorzien in een uitgebreide keuze aan ingrediënten zoals verse groenten, vlees, vis, seafood en diverse sausjes. Gezond en erg lekker!

Bij fonduen kunt u ook gebruik maken van het wokken en het daar bijbehorende buffet.
Vegetariërs
Door het uitgebreide assortiment bij Wok de Mallejan is er ook
veel aandacht voor de Vegetariërs onder ons. Wij hebben o.a. Chinese kool, Waterkastanje, Champignons, Wortels, Paprika, Bloemkool, Selderij, Leliebloem, Tauge, Baby mais, Tauboe, Broccoli, Bamoe reepjes, Bamboescheuten en nog veel meer...
Prijzen